Direktør i mellemstor virksomhed: Spring forbi it-afdelingen, og få robotterne direkte ind for at lette arbejdet
Henriette Olsen, CEO i Hans Buch

Foto : Hans Buch

Direktør i mellemstor virksomhed: Spring forbi it-afdelingen, og få robotterne direkte ind for at lette arbejdet

Handelsvirksomheden Hans Buch sparede i 2018 og 2019 adskillige ugers vikarløn ved at indføre administrative robotter. Læs, hvad det kostede, og få direktør Henriette Olsens råd til at komme hurtigt i gang med at optimere arbejdsgange ved at gå uden om it-afdelingen. Find også ud af, hvorfor hun synes, at alle SMV’ere skal tage sig sammen.
En fuld dags arbejde for tre personer i Hans Buch, en udgift til en ekstern konsulent og en testfase på to gange tre timer.  Det var omkostningerne ved at indføre administrative robotter hos Hans Buch sidste år. En udgift, der tjente sig ind på tre måneder, og som gør, at robotterne nu løser opgaver med ordrebekræftelse, bestilling og arkivering.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Nævnte firmaer

Det får du i artiklen
  • Gode råd til at komme i gang med administrative robotter
  • En trin-for-trin-oversigt over, hvordan Hans Buch gik til opgaven

  • En lille opsang til dig som leder i en lille eller mellemstor virksomhed

Hans Buch
  • En del af Fritz Schur Gruppen
  • Hovedsæde i Albertslund, filial i Holland

  • Omsatte i 2018 for 35 mio. kroner og afleverede et resultat på 481.000 kroner

  • Handelsvirksomheder, der sælger reservedele til industrien. Shipping er største enkeltstående segment og står for en tredjedel af virksomhedens omsætning

  • Henriette Olsen tiltrådte som direktør i 2016

  • Hans Buch er grundlagt i 1918 og har omkring 200 ansatte

Seneste nyt