Direktør efter digitalisering af lageret: »Nu forholder vi os aktivt til, hvad der er en god ordre«

Mikkelsen Electronics
Illustration: Mikkelsen Electronics.
Et nyt digitalt redskab til lageranalyse har haft betydning for bundlinjen hos nordsjællandske Mikkelsen Electronics, hvor CEO Kim Christiansen er i fuld gang med at digitalisere alle hjørner af forretningen. For digitalt er lig med effektivt.
3. april kl. 10:00
errorÆldre end 30 dage

»Der er ingen hellige køer. I forbindelse med vores digitale strategi har vi afdækket alle afdelinger, for vi kunne mærke, vi brugte en masse krudt på ting, der ikke var forretningsflyttende,« fortæller Kim Christiansen, CEO hos Mikkelsen Electronics i Farum, hvor digitalisering er et bredt begreb, som påvirker alle dele af forretningen. Og når Kim Christiansen først går i gang med at fortælle, forstår man hurtigt, at der nærmest kan sættes lighedstegn mellem digitalt og effektivt i den 51 år gamle virksomhed, der beskæftiger sig med fremstilling af og handel med elektronisk udstyr.

»Vi har selvfølgelig måttet prioritere, for vi kan ikke gøre det hele på én gang. Derfor har vi taget fat i de største lavthængende frugter først, og effektivisering af interne arbejdsgange var helt klart en af dem,« fortæller direktøren.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger