Dilemma: Inddragelse og forandringer går hånd i hånd

Ledelse i dag handler i høj grad om forandringsledelse, for verden forandrer sig konstant, og de fleste organisationer behøver at følge med, hvad enten det handler om digitalisering, produktionsoptimering eller time to market. Men hvordan leder man konstante forandringer, samtidig med at man sikrer stabilitet på arbejdspladsen? Det har vi spurgt tre eksperter om i denne udgave af Dilemma.
Bjarne Kousholt, ledelsesrådgiver, ingeniør og forfatter I teorien omkring faget forandringsledelse opereres med episodiske forandringer versus kontinuerlige forandringer. Episodisk forandring vil sige, at forandringen opfattes som en forstyrrelse. Kontinuerlig forandring vil sige, at forandringerne foregår hele tiden og påvirker organisationen i en lind strøm.
Få fuld adgang til Tech Management?
Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.
Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Panelet

I Dilemma tager vi nogle af de svære situationer op, man kan sidde i som leder i en ingeniørvirksomhed. Dilemmaet her er inspireret af bogen ‘Mellemlederens dilemmaer’, skrevet af Dorte Cohr Lützen. 

Et panel af eksperter giver deres bud på en løsning på dilemmaet, og denne gang består panelet af: 


Bjarne Kousholt, ledelsesrådgiver i Researchfirm, ingeniør og forfatter til flere bøger om projekt- og forandringsledelse


Kasper Bay Simonsen, foretningsudviklings- og marketingchef, Elektro-Isola, der er i gang med en større forandring pga. generationsskifte


Dorte Cohr Lützen, ledelseskonsulent, Lützen Management, forfatter til bl.a. ‘Mellemlederens dilemmaer’

 

Tilmeld dig gratis Tech Management Forum

7. Oktober - Tivioli Hotel & Congress Center i København

Tech Management Forum er en netværkskonference for ledere og projektledere i virksomheder og organisationer under teknologisk transformation. 

Du får viden om de nyeste trends inden for projektorganisation- og forandringsledelse, og konkrete projektværktøjer til bl.a. ressourcestyring, tidsregistrering, agilitet og porteføljeledelse. 

Du får war stories fra fem stærke keynotes - heriblandt Asger Lauritsen fra FLSmidth - der har kæmpet med store transformationsprojekter. I de seneste år med coronaepidemien som bagtæppe. Hør, hvad de gjorde, og lær af dem. 

Læs mere og se programmet her

Er du abonnent på Ingeniøren, Tech Management eller et af vores øvrige PRO-medier, så få VIP-billet her 

Seneste nyheder