»Digital transformation handler ikke om digitalisering, det handler om ledelse«
Center direktør og Lektor Annabeth Aagaard fra Interdisciplinary Centre for Digital Business Development på Aarhus Universitet

Foto : Aarhus Universitet

»Digital transformation handler ikke om digitalisering, det handler om ledelse«

Al for mange små og mellemstore virksomheder overser, at en digital omstilling ikke handler om at være god til digitalisering. Det vigtige er at være stærk på ledelse. Og den øvelse behøver hverken være dyr eller langvarig, mener Annabeth Aagaard, centerdirektør fra Aarhus Business Schools center for digital forretningsudvikling. 
Tænk på begrebet »digital omstilling.« Hvilke billeder skaber det i dit hoved? Er det billeder af computere, af robotter, af skærme i produktionen? Eller ser du billeder af it-afdelingen og uendelige møderækker? Eller bliver der bare helt sort? 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt