Digital Hub Denmark tilbyder starthjælp til virksomheder med AI-ambitioner

Foto : Digital Hub Denmark

Digital Hub Denmark tilbyder starthjælp til virksomheder med AI-ambitioner

Støtte for 500.000 kr. kan virksomheder få fra Digital Hub Denmark for at lave deep learning-projekter.
Hvis man sidder i en virksomhed, der enten har svært ved at få hul på arbejdet med data, eller svært ved komme videre til næste niveau, kan der nu være konkret hjælp at hente hos initiativet Digital Hub Denmark (DHD). 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt