DI: Digitale værnepligte kan gavne dansk erhvervsliv

Foto : Flyvevåbnet

DI: Digitale værnepligte kan gavne dansk erhvervsliv

30 værnepligtige skal hvert år specialiseres i cyberforsvar. Det er en vigtig udvikling i kampen for at sikre danske virksomheder mod en af tidens største trusler, mener DI.
Fra februar 2020 begynder det første hold af såkaldte cyberværnepligtige i Forsvaret. Her vil 30 værnepligtige udover grunduddannelsen som soldat få en overbygning, hvor de bliver specialiseret i it og cybersikkerhed. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Nævnte firmaer

Seneste nyt