De bedste råd fra en højteknologisk virksomhed, FØR du går i gang med digital omstilling

CEO i Foss Kim Vejlby Hansen har stået i spidsen for teknologisk innovation i Foss i mere end ti år. Den adm. direktør giver her fire råd til at gå i gang med den digitale omstilling, som alle taler om, men ikke alle gennemtænker.
Digitalisering er slet ikke et spørgsmål, men en meget konkret virkelighed hos Foss, der producerer måleudstyr til fødevare- og landbrugsbranchen. For 18 år siden, hvor den nuværende CEO, Kim Vejlby Hansen, kom til Foss, var det hver tiende, der sad og arbejdede med digitalisering i virksomheden, der har til huse i Hillerød. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Det får du i artiklen

Fire råd fra en ekspert i innovation, digitalisering og teknologisk omstilling. CEO Kim Vejlby Hansen fra Foss står i spidsen for en højteknologisk virksomhed, hvor digitalisering længe har været hverdag.

Kim Vejlby Hansen

CEO for Foss siden 2016

Ansat i Foss siden 2002 i forskellige ledelsespositioner

Tidligere ansættelser i blandt andet Oticon

Uddannet ingeniør og har taget en ph.d.

Foss
  • Producerer analyseløsninger til fødevarebranchen og landbruget
  • Løsningerne fokuserer på at skabe højere kvalitet i fødevarer og på at optimere produktionen

  • Har 1.500 medarbejdere ansat

  • Omsatte i 2018 for mere end 2,2 mia. kroner

  • Grundlagt af Nils Foss i 1956

  • Er stor internationalt set. Ifølge virksomhedens egne tal bliver 85 pct. af verdens mælkeproduktion testet med en Foss-løsning. For korn, der bliver handlet på verdensmarkedet, er det 80 pct., der er igennem en Foss-løsning