DE 5 ... råd, når du skal eksperimentere med blockchain

Foto : Nanna Skytte

DE 5 ... råd, når du skal eksperimentere med blockchain

Deanna MacDonnald fra blockchain-virksomheden BLOC peger på, hvad man skal være særligt opmærkom på, hvis man beslutter sig for at eksperimentere med den nye teknologi.
Blockchain er uden tvivl et af de mest hypede teknologiske fænomener for tiden. Særligt for et par år siden kunne man ikke bevæge sig tæt på et konsulenthus eller igennem strømmen af opslag på LinkedIn, uden teknologien blev fremsat som løsningen på alverdens problemer. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

DET FÅR DU

Fem råd til hvad du skal være opmærksom på, når du begynder at eksperimentere med blockchain. 

BLÅ BOG: DEANNA MACDONALD

CEO for virksomheden BLOC, der arbejder med blockchain-teknologien. 

I øjeblikket arbejdet hun og BLOC på en løsning inden for salg af bunker-brændstof til den maritime sektor. Løsningen skal sikre gennemsigtighed i en ellers ulden branche. 

Har studeret på Copenhagen Business School, Université Paris Dauphine i Frankrig og Brock University i Ontario i Canada.