DE 5 ... råd, når du skal eksperimentere med blockchain

Foto : Nanna Skytte

DE 5 ... råd, når du skal eksperimentere med blockchain

Deanna MacDonnald fra blockchain-virksomheden BLOC peger på, hvad man skal være særligt opmærkom på, hvis man beslutter sig for at eksperimentere med den nye teknologi.
Blockchain er uden tvivl et af de mest hypede teknologiske fænomener for tiden. Særligt for et par år siden kunne man ikke bevæge sig tæt på et konsulenthus eller igennem strømmen af opslag på LinkedIn, uden teknologien blev fremsat som løsningen på alverdens problemer. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vi giver dig indblik i udvalgte brancher og formidler erfaringer fra profesionelle til profesionelle. Få adgang til nyheder og viden om de nyeste teknologiske løgninger.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind, eller skriv til [email protected]

DET FÅR DU

Fem råd til hvad du skal være opmærksom på, når du begynder at eksperimentere med blockchain. 

BLÅ BOG: DEANNA MACDONALD

CEO for virksomheden BLOC, der arbejder med blockchain-teknologien. 

I øjeblikket arbejdet hun og BLOC på en løsning inden for salg af bunker-brændstof til den maritime sektor. Løsningen skal sikre gennemsigtighed i en ellers ulden branche. 

Har studeret på Copenhagen Business School, Université Paris Dauphine i Frankrig og Brock University i Ontario i Canada.