Rasmus Hauch er Head of Product Management hos 2021.ai
Rasmus Hauch er Head of Product Management hos 2021.ai

Foto : 2021.ai

De 5… hurtige om anvendelsen af kunstig intelligens

Teknologien omkring kunstig intelligens er nu så moden, at den giver mening for mindre virksomheder at se på, især når det handler om at skabe en bedre brugeroplevelse. Rasmus Hauch fra 2021.ai, en af de konsulentvirksomheder, der for alvor fyrer op under brugen af kunstig intelligens i danske og udenlandske virksomheder, svarer på fem konkrete spørgsmål om kunstig intelligens.
Tech Management har spurgt Rasmus Hauch, der er head of product management hos 2021.ai, fem skarpe spørgsmål om, hvordan man kommer i gang med kunstig intelligens.  
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

2021.ai
  • Dansk firma, der beskæftiger som med løsninger med kunstig intelligens
  • Hovedkontor i København og derudover kontor i seks andre byer i Europa, Ukraine og Indien
  • Har leveret AI-løsninger til en lang række selskaber som Nordea, Spar Nord, Novo Nordisk og Udenrigsministeriet
  • Grundlagt af nuværende CEO, Mikael Munck