Datakonsulenthus løber coronahjælp i gang
De to grundlæggere af konsulenthuset Intellishore, Amit Luthra (tv) og Sonu Banga

Foto : Intellishore

Datakonsulenthus løber coronahjælp i gang

En masse hjælpeinitiativer mellem virksomheder blev skudt i gang under coronakrisen. Konsulenthuset Intellishore har rakt ud til flere virksomheder for at arbejde gratis for dem med digitale løsninger, men det tog tid at finde en virksomhed, der var klar til modtage hjælp.
Intellishore er en af de virksomheder, der i løbet af de første uger efter nedlukningen af Danmark og de danske virksomheder, meldte sig som digital førstehjælper for andre virksomheder. Konsulenthuset arbejder med at skabe overblik i form af dataindsamlinger for virksomheder, så ledelsen kan få et større og ikke mindst datadrevet grundlag at træffe beslutninger ud fra, og blev opmærksom på en portalen om B2B-hjælp på DI Digital. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt