Dataguldfeber: Lær navnene på morgendagens tech-successer at kende
Dataanalyse virksomheder som Databricks, Horizon Robotics, Rubrik, Snowflake, UiPath og Palantir oplever lige nu vilde vækstrater.

Foto : Nanna Skytte

Dataguldfeber: Lær navnene på morgendagens tech-successer at kende

Bearbejdning af data med kunstig intelligens er en så lukrativ business, at it-firmaer lige nu oplever en sand guldfeber og vilde vækstrater.
IBM, Microsoft og Oracle. Sådan lød navnene på de store og beundrede it-spillere for 20-30 år siden.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]