"Danske virksomheder overser de digitale muligheder, som ligger lige for næsen af dem"

De fleste virksomheder og organisationer misser i høj grad de mest oplagte forandringer, der kan skabe store forbedninger, fordi de er fortabt i fremtiden og helt glemmer nutiden.
 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Tre måder du kan komme igang

Her er tre uddrag af ideer fra bogen ‘Fuck it, ship it’. De er tænkt som inspiration til, hvordan man nemt kan forsøge at eksperimentere med selve måden, man arbejder på. Det er klart, at disse tre ideer ikke indeholder svaret på alverdens digitale udfordringer, de er blot inspiration til handling!


INDFØR EN BYO-POLITIK: BYO betyder Bring Your Own, og det handler om, at man i bedste børnehave-stil om fredagen må tage et stykke legetøj med til fremvisning og leg. Så kan de voksne medbringe deres egen mobil, tablet, software, app, eller hvad end det kunne være, man har prøvet derhjemme, og som kan inspirere ens kolleger. Vi kender godt følelsen af at være langt mere effektiv, når vi selv må vælge arbejdsredskaber og platforme.


LAV PAIN-LISTS: Der er muligheder alle steder, man kigger hen, og gode ideer kan samles fra nær og fjern. Det, der virker, og succeserne vil alle gerne dele. Men hvad med det, der fejlede og ikke virkede? Hvad med det, som irriterer os virkelig meget? De helt store forbedringer, der kan ændre vores arbejde, er tit ganske banale – og lige foran snuden på os og gemt i vores frustrationer! Lav derfor en liste over pain-points med de ting, som irriterer dig allermest, de oplagte problemer og det, der åbenlyst ikke virker.


BRUG BUREAUKRATIET SOM MARKED: Mange mindre virksomheder har nemmere ved at respondere på ændringer i markedet, deres små budgetter gør, at de tvinges til at være langt mere kreative og lancerer initiativer, der koster mindre og kommer hurtigere på markedet med deres evige beta-løsninger. Store virksomheder kan måske drage fordel her og bruge deres eget indre marked på samme måde. Det handler om at vise, hvor langt man kan komme for relativt få penge med et minimalt tidsforbrug og samtidig have den nødvendige opbakning.