Background vector created by iconicbestiary - www.freepik.com
<a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/background">Background vector created by iconicbestiary - www.freepik.com</a>

Foto : Freepik

Danske virksomheder har nogle af EU's bedste forudsætninger for at lade medarbejderne arbejde hjemme

Virksomheder på tværs af hele landet har sendt medarbejderne hjem, men for mange fortsætter arbejdet på hjemmekontoret. Den danske arbejdsstyrke er blandt de digitalt stærkeste i EU, og det giver virksomhederne et forspring. Det konkluderer en ny undersøgelse fra Danmarks Statistik.
Mange virksomhedledere har set sig nødsaget til at sende tusindvis af danskere hjem med bærbare computere og en simpel besked om at fortsætte arbejdet så vidt muligt. Det har givet anledning til, at mange der ikke tidligere har arbejdet hjemme, har skulle forsøge sig med selvdisciplinen, og samspillet med kollegerne har pludselig ændret karakter og ikke mindst platform. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Fakta om undersøgelsen

Undersøgelsen er baseret på resultaterne fra ca. 5.500 gennemførte interview i marts-maj i 2019, blandt et repræsentativt udsnit af den danske befolkning i alderen 16-89 år. Stikprøven er dannet ved simpel tilfældig udvælgelse fra cpr-registret.

Internetbrugere er defineret som de personer, der har svaret ja til at bruge internet i de seneste tre måneder, i det seneste år eller for mere end et år siden.

Seneste nyt