Danske virksomheder er blandt Europas bedste til e-handel – og det er de mellemstore, der fører an

Foto : Europa.eu

Danske virksomheder er blandt Europas bedste til e-handel – og det er de mellemstore, der fører an

Erhvervslivet her til lands er blandt de bedste i EU, når det kommer til at hente omsætning via e-handel, og særligt de mellemstore virksomheder fører an. Det viser tal fra EU's database
Flere og flere danske virksomheder henter omsætning ved hjælp af såkaldt e-handel. I statistikerne viser det sig ved, at flere virksomheder år for år formår at hente mere end én procent af deres omsætning via salg på nettet.  Det viser tal fra Eurostat. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt