Hos Plus Pack i Odense har man placeret den kollaborative robot på et fundament, der gør det let for medarbejderne at flytte robotten rundt i produktionen.
Hos Plus Pack i Odense har man placeret den kollaborative robot på et fundament, der gør det let for medarbejderne at flytte robotten rundt i produktionen.

Foto : Steffen Villadsen

Danske erhvervsledere forventer, at coronakrisen kommer til at trække ud

Når sommerferien er forbi, er coronakrisen det næppe. I hvert fald ikke, hvis man skal tro omkring 500 danske erhvervsledere, der har deltaget i en rundspørge foretaget af PwC. Her vurderer 80 procent nemlig, at krisen kommer til at trække ud i mere end et år.
Endnu er der langt, før end coronakrisen driver over. Det er den helt klare forventning hos en stor gruppe danske erhvervsledere, der har deltaget i en rundspørge.  Her svarer 8 ud af 10 af de adspurgte danske erhvervsledere, at de forventer, at COVID-19-krisen kommer til at vare længere end et år.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

FAKTA OM UNDERSØGELSEN

- Flere end 500 danske erhvervspersoner har deltaget i pulsmålingen “Genåbningen af dansk erhvervsliv”.

- Besvarelserne er indsamlet i perioden fra den 22. juni til den 1. juli 2020, og respondenterne er blevet spurgt til deres holdning til genåbningen af dansk erhvervsliv samt deres forventninger til dansk økonomi.

- I undersøgelsen er SMV defineret ved at have en årlig omsætning på op til 250 mio. kr, mens virksomheder med en omsætning over 250 mio. kr. omtales som store virksomheder.

Seneste nyt