Cyberkriminelle oversvømmer virksomheder med falske e-mails

Foto : Yakobchuk

Cyberkriminelle oversvømmer virksomheder med falske e-mails

Store e-mailkampagner, der forsøger at udnytte menneskelige fejl, er ifølge en ny rapport en global trend.
En ny rapport fra sikkerhedsfirmaet Mimecast viser, at mere end halvdelen af alle afsendte e-mails er falske mails med cyberkriminelle som afsender. I sidste halvdel af 2019 blokerede firmaet 92 milliarder mails, ud af de 202 milliarder, der blev sendt på verdensplan.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt