Cowi præsenterer rekordresultat

2. marts kl. 12:40
Cowi
Jens Højgaard Christoffersen har været ansat i Cowi siden 1995. I oktober sidste år overtog han CEO-rollen fra forgængeren Lars-Peter Søbye. Illustration: Cowi.
En blanding af held, dygtighed, timing og omskoling er opskriften på Cowis rekordresultat i 2022, fortæller Jens Højgaard Christoffersen, der netop har præsenteret sin første årsrapport i rollen som koncernens CEO.

Inflation, rentestigning, konkurser og truende recession. 2022 går ikke over i historiebøgerne som et opsvingsår. Alligevel præsenterede den rådgivende ingeniørvirksomhed Cowi i denne uge et regnskab, der viser, at virksomheden sidste år opnåede det bedste resultat nogensinde. Omsætningen på 6,5 mia. i 2021 steg i 2022 til 7,3 mia., mens resultatet for sidste år landede på 160 mio. kr.

En blanding af dygtighed og held, mener koncernens CEO, Jens Højgaard Christoffersen, der tiltrådte sin stilling i oktober 2022.

Læs hele artiklen

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Få 3 ugers gratis prøveabonnement. Betalingskort er ikke påkrævet, og du bliver ikke flyttet til et betalt abonnement efterfølgende.

Du kan også få tilsendt et tilbud til dig.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger