Corona har lukket verden ned, men landtransporten skal stadig finde klimaløsninger

Foto : DSV

Corona har lukket verden ned, men landtransporten skal stadig finde klimaløsninger

På trods af svære betingelser med coronakrisen holder sektoren for landtransport fast i de anbefalinger, den afleverede til regeringen som led i klimapartnerskabet. "Klimakrisen forsvinder ikke med covid-19," siger Jens Bjørn Andersen, administrerende direktør for DSV og formand for Klimapartnerskabet for Landtransport.
Selvom grænserne er delvist lukkede, pløjer lastbiler og busser fortsat de danske veje, og i den seneste tid er myldretiden også begyndt at melde sig på landets motorveje.  Selvom meget er ved at være, som det var før, så er en hel del alligevel ændret, når det gælder økonomien og verdens tilstand. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt