Nordisk Ministerråd sætter blandt andet fokus på automation af arbejdsmarkedet i den nye rapport State of the Nordic Region 2020.
Nordisk Ministerråd sætter blandt andet fokus på automation af arbejdsmarkedet i den nye rapport State of the Nordic Region 2020.

Foto : Ingeniøren

Computere og robotter kan snuppe hvert tredje job

Danmark er det land i Norden, hvor den største andel af stillinger står til at blive automatiseret.
Næsten hver tredje job i de nordiske lande kan være overtaget af robotter eller computere inden for de næste to årtier. Sådan lyder vurderingen i en ny rapport udgivet af Nordisk Ministerråd. Rapporten ”State of the Nordic Region” udkommer hvert andet år og tager temperaturen på de nordiske lande inden for en række områder som økonomi, demografi og arbejdskraft.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt