CEO Survey 2020: Topledere må lære at navigere i usikkerheden

Med svar fra knap 1600 CEO’s fra hele verden er PwC’s CEO Survey 2020 verdens største toplederundersøgelse. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Om kilden

PwC har foretaget en spørgeskemaundersøgelse blandt 1581 topledere fra hele verden i september og oktober 2019.

Blandt respondenterne havde 46 % en omsætning på mere end en milliard USD, og 35 % havde en omsætning mellem 100 millioner og 1 milliard USD. 55 % af organisationerne var privatejede.  

PwC er et verdensomspændende revisions-, skatte- og rådgivningshus. I Danmark er 2500 medarbejdere fordelt på kontorer over landet. 

Seneste nyt