Hos Plus Pack i Odense har man placeret den kollaborative robot på et fundament, der gør det let for medarbejderne at flytte robotten rundt i produktionen.
Hos Plus Pack i Odense har man placeret den kollaborative robot på et fundament, der gør det let for medarbejderne at flytte robotten rundt i produktionen.

Foto : Steffen Villadsen

Bred robotsatsning sikrer konkurrenceevnen hos emballageproducent: Plus Pack giver råd om samspillet mellem robotter og ansatte

Hos emballageproducenten Plus Pack er man gået fra store industrirobotter til robotter, der samarbejder med medarbejderne. Det passer bedre til en produktion i konstant omstilling, men hvordan får man medarbejderne med på den idé? Inddragelse er et af de gode råd.
Rækker af maskiner klemmer bakker af plast og aluminium og spytter dem i et taktfast tempo ud på produktionsbåndet. De kommer i alle størrelser. De små runde til franske pateer, klassiske leverpostejsbakker til det danske frokostbord og helt specielle bakker til firmaer med særlige krav. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Nævnte firmaer

DET FÅR DU

- Indsigt i, hvordan blandt andet kollaborative robotter hjælper emballageproducenten Plus Pack med at opretholde konkurrenceevnen.

- En gennemgang af virksomhedens strategi, der går på tre ben. 

- Gode råd til, hvordan du får succes med at involvere medarbejderne i processen. 

Om Plus Pack

- Emballageproducent med hovedsæde og produktion i Odense. Derudover producerer virksomheden også emballage i Belgien. 

- Grundlagt i 1914.

- Bliver i dag drevet af fjerde generation i familien.

- Har 1200 kunder i mere end 50 lande. 

- Producerer 1,4 milliarder stykker emballage om året. 

- Virksomheden omsætte i 2018 for 593 mio. kr. og havde et resultat før finansielle poster på knap 29 mio. kr..

- Antal ansatte: 227

 

Seneste nyt