Bliv dus med din cybersikkerhed

Et øget fokus på cybersikkerhed kan både øget sikkerheden for en virksomheds data og personfølsomme oplysninger, samt være en del af brandingstrategien
Et øget fokus på cybersikkerhed kan både øge sikkerheden for en virksomheds data og personfølsomme oplysninger og være en del af brandingstrategien. Illustration: Bigstock/World Image. Se større version
Det kan få alvorlige konsekvenser ude i SMV’erne, hvis man glemmer at holde trit med it-sikkerheden i takt med, at digitalisering fylder mere. Ledelsen er nøglen, lyder det fra ekspert.
Tendens8. marts 2021 kl. 19:12
errorÆldre end 30 dage

Måske sidder man med en fornemmelse af, at cyberangreb er forbeholdt de store pengeinstitutter, markedsledende virksomheder og regeringer rundt i verden, men det er langt fra hele sandheden. 

For med den øgede digitalisering i små og mellemstore virksomheder er der opstået nye jagtmarker for it-kriminalitet, hvor organiserede bagmænd hele tiden finder nye veje til at få adgang til en virksomhed og den værdifulde data. 

En ny undersøgelse 'PwC Cybersurvey 2020' viser, at 2020 bød på det højeste antal sikkerhedshændelser i fire år, hvor næsten to tredjedele af de 326 adspurgte virksomhedsledere, it-chefer og sikkerhedsspecialister har været ramt af cyberangreb inden for de sidste tolv måneder. 

Men hvordan navigerer rundt i den her usynlige fjende i et væld af forskellige trusler som ransomware, virus og trojanske heste, og hvordan finder du en balanceret beskyttelse, der matcher din virksomheds behov? 

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.