Morten Andersen (tv) Hanne Kjær-Kristoffersen (i midten) og Kristian Jensen (th) er blandt deltagerne på Niels Brocks bestyrelsesuddannelse, hvor det digitale i den grad spiller en rolle.
Morten Andersen (tv) Hanne Kjær-Kristoffersen (i midten) og Kristian Jensen (th) er blandt deltagerne på Niels Brocks bestyrelsesuddannelse, hvor det digitale i den grad spiller en rolle.

Foto : Steffen Villadsen / Lasse Gorm Jensen

Bestyrelsesuddannelse opbygger den digitale forståelse: Vil klæde fremtidens bestyrelsesmedlemmer bedre på

I fremtiden skal bestyrelseslokalet ikke ose af tobak men af digital forståelse. Derfor sætter man på bestyrelsesuddannelsen på Niels Brock det digitale på skoleskemaet. Tech Management har spurgt tre deltagere om deres motiv for at tage uddannelsen.
Rundt om et aflangt bord i kantinen på Niels Brock sidder en gruppe. Mellem dem passerer de blanke fade med klassisk dansk smørrebrød. Alt imens stykker med rødspættefiletter og hønsesalat indfanges og anbringes på tallerkenen, går snakken lystigt. Selvom frokostpausen har sat ind, taler deltagerne videre om den netop afsluttede undervisning, hvor hovedtemaet var digitalisering. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt