BDO: SMV Barometret 2019

2019: De danske SMV’er formår at omsætte et øget salg til et øget overskud og det skaber optimisme i nye rapport fra revisionsselskabet BDO.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Om kilden

BDO er landets fjerdestørste råd rådgivnings- og revisionsvirksomhed og beskæftiger 1.100 medarbejder i Danmark. Den danske del af BDO er medlem af det verdensomspændende BDO-netværk, der samlet set beskæftiger 74.000 medarbejdere på globalt plan.  

Virksomheden udgiver årligt sit SMV-barometer, der baserer sig på gennemgangen af tusindvis af regnskaber samt en spørgeskemaundersøgelse. Det bliver samlet i “SMV Barometret”, der giver et øjebliksbillede af, hvordan de danske SMV’er har det det, og hvad de ser som deres største udfordringer. 

Latest news