Augmented Reality har potentiale til at blive en gamechanger

Allerede i 2025 vil AR-teknologi have forandret den måde, vi arbejder på. Det er en af pointerne i rapporten ”The Real Reality of Augmented Reality”, som Cognizant står bag.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Om kilden

Cognizant er et amerikansk selskab, der leverer digitale løsninger. Udover hovedkontoret i USA har de kontorer rundt om i verden, inklusiv i København. I 2019 lå de nr. 193 på Fortune 500. 

Rapporten bygger blandt andet på svar fra 300 seniorledere, som blev spurgt om nuværende og forventede dynamikker på AR-markedet, samt på en undersøgelse af industrifolk og akademikere, der beskæftiger sig med AR.

Seneste nyt