AR skal ruste lille familiefirma i konkurrencen med de store spillere                             

One2Feed udvikler og producerer automatiske foderanlæg
Automatiseringen af landbruget er i vækst, og det gælder også markedet for automatiske foderanlæg, som dette fra One2Feed i Silkeborg. Virksomheden udvikler selv sine anlæg, der bliver produceret og monteret af danske underleverandører, som sender dem til kunder i Skandinavien, Europa og Asien. Illustration: One2Feed.
»Skal vi have en berettigelse, skal vi kunne noget særligt,« understreger Jesper Scriver, der er salgschef i den fire mandstore virksomhed One2feed. Derfor har de konstant fokus på ny teknologi - senest augmented reality, der skal lette dokumentationsarbejdet og forkorte afstanden til kunderne i Asien.
16. december 2021 kl. 10:07
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Kommandovejen er kort og beslutningskompetencen tilsvarende enkel i en mindre familievirksomhed som One2feed, der producerer og sælger automatiske fodersystemer til landbruget.

Derfor blev der heller ikke holdt mange strategimøder forud for beslutningen om at deltage i et udviklingsprojekt hos Made, som skulle munde ud i et AR-værktøj (Augmented Reality), fortæller Jesper Scriver, der er salgschef og søn af firmaets grundlægger og administrerende direktør Hans Scriver.

Få fuld adgang til Tech Management

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger