AR skal ruste lille familiefirma i konkurrencen med de store spillere                             

One2Feed udvikler og producerer automatiske foderanlæg
Automatiseringen af landbruget er i vækst, og det gælder også markedet for automatiske foderanlæg, som dette fra One2Feed i Silkeborg. Virksomheden udvikler selv sine anlæg, der bliver produceret og monteret af danske underleverandører, som sender dem til kunder i Skandinavien, Europa og Asien. Illustration: One2Feed. Se større version
»Skal vi have en berettigelse, skal vi kunne noget særligt,« understreger Jesper Scriver, der er salgschef i den fire mandstore virksomhed One2feed. Derfor har de konstant fokus på ny teknologi - senest augmented reality, der skal lette dokumentationsarbejdet og forkorte afstanden til kunderne i Asien.
16. december 2021 kl. 10:07
errorÆldre end 30 dage

Kommandovejen er kort og beslutningskompetencen tilsvarende enkel i en mindre familievirksomhed som One2feed, der producerer og sælger automatiske fodersystemer til landbruget.

Derfor blev der heller ikke holdt mange strategimøder forud for beslutningen om at deltage i et udviklingsprojekt hos Made, som skulle munde ud i et AR-værktøj (Augmented Reality), fortæller Jesper Scriver, der er salgschef og søn af firmaets grundlægger og administrerende direktør Hans Scriver.

»Vi er rimeligt agile, for hvis Hans kommer og siger, at det her projekt ser spændende ud, og vi er enige, så behøver der ikke gå mere end 30 sekunder, før det er vedtaget, for vi er begge to ret utålmodige,« lyder det med smil i stemmen.

Selvom beslutningen blev taget på et øjeblik, var den på ingen måde hasarderet. Virksomheden har tidligere deltaget i andre projekter af den type, for det er nødvendigt at have et kontinuerligt fokus på nye tendenser og teknologiske muligheder, forklarer Jesper Scriver:

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.