Analyse: Virksomhederne står svagere under corona end før finanskrisen

Foto : MTO Electric

Analyse: Virksomhederne står svagere under corona end før finanskrisen

De danske virksomheder er ringere polstret til den aktuelle finanskrise, end de var før coronakrisen, viser en ny analyse. Det skriver Ritzau.
Virksomhederne i Danmark er dårligere rustet til den aktuelle coronakrise, der venter at få store økonomiske konsekvenser, end virksomhederne var umiddelbart før finanskrisen.  Det er konklusionen i en undersøgelse foretaget af data- og analysefirmaet Experian, skriver Ritzau. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt