The advance of automation

14. januar 2020 kl. 14:23
Artiklen er ældre end 30 dage

Står du og er i tvivl om hvad software-robotter (RPA) helt præcist er, og om det er noget for din organisation?

Illustration: Deloitte.

Deloitte har i 2017 udarbejdet en strategisk rapport til forretningsledere om brugen af RPA og hvad det netop er og indebære.

RPA bringer automation fordele til mindre processer

Robotiske processer og intelligente automatiserings værktøjer kan hjælpe forretninger med at forbedre effektivitet af deres tjenester, så de er hurtigere og har en lavere omkostning end traditionelle metoder. Hertil så kan software-robotter blive implementeret hurtigere end IA værktøjer og kræver typisk en lavere investering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Grundet disse fordele har RPA teknologien oplevet udbredt popularitet, hvor eksempelvis nogle større organisationer operere med mere end 500+ robotter.

Hvordan?

• Nedsætter cyklustider og forbedret gennemstrømning, da de er designet til at udføre opgaver hurtigere end en person.

• Øget fleksibilitet og skalerbarhed, når en process er blevet defineret som en serie instruktioner som en software robot kan udføre, så kan processen eksekveres på et bestemt tidspunkt og af flere robotter, ligeledes kan robotterne også hurtigt blive omfordelt til andre, mere vigtige processer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

• Forbedret nøjagtighed, da robotter er programmeret til at følge bestemte regler.

• Forbedret medarbejder morale, da medarbejderne slipper for belastende opgaver og kan fokusere på aktiviteter med højere værdi.

• Mere detaljeret data, da software-robotter kan overvåges og optages, således at produktionen af værdifulde data kan understøtte ydeligere process forbederinger 

Rapporten er fremstillet på engelsk og inkluderer herudover en række praktiske eksempler på brugen af RPA i erhvervslivet, går igennem 6 myter om RPA og AI teknologi, samt kommer med en praktisk 5-trins guide til udviklingen af en automations strategi for netop din organisation. Læs mere her

Læsetid: 30-45 minutter

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten

Tophistorier

Debatten
Vær med til at skabe en god debat ved at følge vores debatregler.

For at deltage i debatten skal du have en profil med adgang til at læse artiklen. eller opret en bruger.
settingsDebatvisning