Accenture: Truslen om cyberkriminalitet kræver bedre samarbejde mellem små og store virksomheder
Cyberkriminalitet

Foto : Illustration: Nanna Skytte

Accenture: Truslen om cyberkriminalitet kræver bedre samarbejde mellem små og store virksomheder

Det er nødvendigt med et stærkere samlet fokus fra små og store virksomheder på tværs af værdikæden, hvis truslen om cyberkriminalitet mod virksomheder skal bekæmpes. Det vurderer Jesper Lund Hedegaard, Information Security Manager, fra konsulenthuset Accenture.
Det er ikke nok, at virksomhederne hver især investerer massivt i cybersikkerhed. For det første, fordi man har set, at selv de allerstørste som Mærsk kan blive ramt af it-kriminalitet. Men især også, fordi det er svært at vide sig cybersikker, hvis man ikke samarbejder på tværs af leverandør- og værdikæder om at holde de cyberkriminelle fra døren. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt