7 gode råd til lederen i coronatid
Peter Leth, direktør i IDA Learning

Foto : IDA

7 gode råd til lederen i coronatid

De færreste har stået i en krise, der kan måle sig med den nuværende coronaudløste krise. Det stiller ekstra store og nye krav til ledere at håndtere den usikkerhed og de udfordringer, der ligger i at lede på afstand. Peter Leth, direktør for IDA Learning, giver syv gode råd til at styre sikkert i uvant tid.
Det er ikke nyt at skulle lede på distancen eller i særlige omstændigheder. Men det er nyt for de fleste ledere at skulle gøre det så længe og i så stort omfang, som coronakrisen har tvunget erhvervslivet til.  Peter Leth er direktør i IDA Learning og har lang erfaring med at rådgive om ledelse, også ledelse på afstand.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt