5G-handlingsplan for Danmark

Med 5G-netværkets højere datahastigheder kommer nye muligheder, men også regulatoriske udfordringer.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Om kilden

5G-handlingsplanen er udarbejdet af Energistyrelsen med bidrag fra en bred kreds af interessenter fra blandt andet telebranchen, indholdsbranchen, universiteter, kommuner, regioner og sektorer som landbrug, transport og IT. I

Energistyrelsen fastlægger en implementeringsplan til opfølgning på de enkelte handlepunkter frem mod en evaluering af 5G-handlingsplanen i slutningen af 2020.

Definition af 5G

I handlingsplanen defineres 5G som en mobil bredbåndsteknologi, der opfylder de krav og specifikationer, der fremgår af IMT-20201- specifikationen, der er fastsat af Den Internationale Telekommunikationsunion – ITU.

Seneste nyt