2 direktørers 10 bud på digital ledelse i 2020

Foto : Tech Management

2 direktørers 10 bud på digital ledelse i 2020

Et digitalt årti går på hæld. Det kommende bliver med garanti  også fuld af digitalisering. Her er 10 bud på, hvordan man skal lede digitalt fra to direktører: digital direktør Peter Schrøder fra Maersk Tankers og director of marketing & ecommerce fra GoGift.
Der er ingen tvivl om, at digitalisering har spillet en afgørende rolle i 2010’erne og kommer til at gøre det i endnu højere grad i 2020’erne. Men hvilken rolle, og hvordan skal man lede den udvikling?  To direktører, der har arbejdet med digital omstilling, leverede hver deres fem bud på digitaliseringsudfordringerne i 2020, da Tech Management på en stortravl julefrokostfredag afholdte morgenmøde i Teknologiens Mediehus. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt