2 direktørers 10 bud på digital ledelse i 2020

Foto : Tech Management

2 direktørers 10 bud på digital ledelse i 2020

Et digitalt årti går på hæld. Det kommende bliver med garanti  også fuld af digitalisering. Her er 10 bud på, hvordan man skal lede digitalt fra to direktører: digital direktør Peter Schrøder fra Maersk Tankers og director of marketing & ecommerce fra GoGift.
Der er ingen tvivl om, at digitalisering har spillet en afgørende rolle i 2010’erne og kommer til at gøre det i endnu højere grad i 2020’erne. Men hvilken rolle, og hvordan skal man lede den udvikling?  To direktører, der har arbejdet med digital omstilling, leverede hver deres fem bud på digitaliseringsudfordringerne i 2020, da Tech Management på en stortravl julefrokostfredag afholdte morgenmøde i Teknologiens Mediehus. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt