Turbineprojektleder i Siemens Gamesa Rikke Kjær Christiansen har blandt andet sikret trivsel hos projektmedarbejderne med virtuelle én-til-én-møder under corona, og det er noget, hun fortsætter med.
Turbineprojektleder i Siemens Gamesa Rikke Kjær Christiansen har blandt andet sikret trivsel hos projektmedarbejderne med virtuelle én-til-én-møder under corona, og det er noget, hun fortsætter med.

Foto : Privatfoto

Virtuelle kaffemøder er stadig relevante efter corona i Siemens Gamesa

Virtuelle møder stod deres prøve under coronanedlukningen, og fungerer ofte bedre end en hybrid af virtuelle og fysiske møder, mener Rikke Kjær Christiansen, turbineprojektleder hos Siemens Gamesa. Et virtuelt kaffemøde, der skulle samle socialt under nedlukningen, kommer over i arbejdsdagen efter corona.
Et uformelt, virtuelt kaffemøde, som projektmedarbejderne kunne starte dagen med, var noget af det første turbineprojektleder i Siemens Gamesa Rikke Kjær Christiansen satte i værk, da Danmark blev lukket ned i marts sidste år. Men selvom virksomheden nu er meget tæt på en normal hverdag, så er kaffemødet et af de tiltag, der har vist sig levedygtigt.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Seneste nyheder