Som adm. direktør i Rejsekort er Claus Rehfeld Moshøj bevidst om, at transportsektoren er et af de områder, der er i fare for it-kriminelle, men han mener, at det er et område, alle virksomheder bør tage alvorligt.
Som adm. direktør i Rejsekort er Claus Rehfeld Moshøj bevidst om, at transportsektoren er et af de områder, der er i fare for it-kriminelle, men han mener, at det er et område, alle virksomheder bør tage alvorligt.

Foto : Chili Foto

Virksomheder skal ruste sig til kamp mod stadigt mere professionelle cyber-kriminelle

Øget professionalisering blandt tyvebander i cyberspace presser danske virksomheder. Hos Rejsekort erkender man risikoen og efterlyser mere åbenhed om problemet, der kan have skæbnesvanger konsekvenser. Seks ud af ti virksomheder oplevede i 2020 et angreb på it-systemet.
Et klik på et tilforladeligt link i en mail kan have skæbnesvangre konsekvenser for en virksomhed, hvis linket er designet til at åbne en bagdør for en af de mange tyve i cyberspace. Desværre sker det oftere og oftere, at kriminelle ad den vej forsøger at bryde ind i danske virksomheders it-systemer.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et abonnement i dag

Bestil abonnement
Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Cybercrime Survey 2020

326 danske virksomhedsledere, it-chefer og sikkerhedsspecialister har deltaget i PwC’s Cybercrime Survey 2020. Undersøgelsen er gennemført med opbakning fra Center for Cybersikkerhed, DI Digital, Finans Danmark, Dansk Erhverv, IT-Branchen, Dansk It, KITA, Rådet for Digital Sikkerhed, ISACA og Bestyrelsesforeningen. Analysen bygger på onlinebesvarelser.

Latest news