»Samarbejdet kan få os i front på innovationsagendaen inden for produktion,« siger teknologidirektør i Lego Per Høvsgaard om Made fast-samarbejdet.
»Samarbejdet kan få os i front på innovationsagendaen inden for produktion,« siger teknologidirektør i Lego Per Høvsgaard om Made fast-samarbejdet.

Foto : Lego

Videndeling skal få Lego i front på digitalisering

Hvis man sidder og putter med tingene, kommer man aldrig foran. Det er udgangspunktet for et samarbejde, Lego deltager i. Vidensdeling og fælles kompetenceudvikling vil til gengæld sætte danske produktionsvirksomheder i front. 
Teknologidirektør i Lego Koncernen Per Høvsgaard er begejstret. Han kalder det et ‘paradigmeskifte’ og ‘et vanvittigt spændende setup’, når han taler om det digitaliseringssamarbejde, han deltager i sammen med 15 andre produktionsvirksomheder, tre universiteter og Teknologisk Institut. Samarbejdet hedder ‘Agile produktionssystemer’ og er et program under non-profit foreningen Made.
Få fuld adgang til Tech Management?
Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.
Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

MADE 

Manufacturing Academy of Denmark er en non-profit forening bestående af virksomheder, uddannelsesinstitutioner, vidensinstitutioner og GTS-institutter. 

Made er bredt finansieret af offentlige og private fonde og foreninger samt de deltagende virksomheder, universiteter og GTS-institutter.

Forskningsplatformen Made Fast løber fra 2020 til 2023 og har til formål at udvikle og teste innovative, digitale løsninger, der øger fleksibilitet, agilitet og bæredygtighed og talent i danske produktionsvirksomheder. 

Forskningsaktiviteter på Made Fast er medfinansieret af mere end 50 virksomhedspartnere og har et samlet budget på 265 mio. kr. Udover de industrielle partnere, universiteter, GTS-institutter og fire uddannelsesinstitutioner er projektet støttet af: Innovationsfonden, Industriens Fond, Fremstillingsindustrien og Industriens Arbejdsgivere i Danmark. Innovationsfonden er den største enkeltinvestor med 79,8 mio. kr.

Programmet Agile produktionssystemer

Parter

Virksomheder:

Danchell

Danfoss

Granby Pack

Jensen Group

KUKA

LEGO

Louis Poulsen 

Robot Nordic

Rockwool

Siemens

Technicon

Terma

Velux

Vestas

Vikima Seed

VOLA

Universiteter:

AU

AAU

SDU

GTS:

Teknologisk Institut

Seneste nyheder