Som deltager i Danish Tech Challenge flyttede SwimCam sammen med de øvrige 19 deltagende startups ind i DTU's Future Box, hvor der blandt andet er adgang til den 3D-printer, som adm. direktør Thomas Terney her står ved.  
Som deltager i Danish Tech Challenge flyttede SwimCam sammen med de øvrige 19 deltagende startups ind i DTU's Future Box, hvor der blandt andet er adgang til den 3D-printer, som adm. direktør Thomas Terney her står ved.  

Foto : Foto. Rasmus Lehmann Hylleberg/K-News

Swimcam gik fra idé til salg på otte måneder

Når det er lykkedes virksomheden Swimcam at udvikle både software og hardware til et undervandskamera på blot otte måneder, skyldes det ifølge adm. direktør Thomas Terney en kombination af ufravigelige deadlines, test af koncept og korte sprint.
De to grundlæggere af startup’en Swimcam, Thomas Terney og Anders Sandfuss, fostrede ideen om et undervandskamera til brug ved træning af svømmeteknik den 1. maj sidste år, og blot otte måneder senere blev de første undervandskameraer sendt af sted til tre svømmeklubber.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?
Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Danish Tech Challenge

Acceleratorprogram for hardware-startups som foregår i regi af DTU Science Park og er finansieret af Industriens Fond.

Forløbet tager fire måneder, hvor alle DTC-deltagere bliver testet i 12 virksomhedsdiscipliner, blandt andet finansiering, organisationsopbygning og juridiske aspekter som f.eks. IP-rettigheder.

Forløbet sluttes af med et award show, hvor vinderen findes blandt årets 20 deltagere og overrækkes prisen på 500.000 kroner.

DTC har kørt siden 2014.

 

Latest news