Ønsket om at kunne fordele sin arbejdstid mellem kontoret og hjemmearbejdspladsen er øget betragteligt over hele kloden efter coronanedlukningen, viser en undersøgelse fra Boston Consulting Group.
Ønsket om at kunne fordele sin arbejdstid mellem kontoret og hjemmearbejdspladsen er øget betragteligt over hele kloden efter coronanedlukningen, viser en undersøgelse fra Boston Consulting Group.

Foto : Bigstock

Stor BCG-undersøgelse bekræfter: Fleksibelt arbejdsliv efterspørges

Kloge hoveder over hele kloden foretrækker en hybrid mellem hjemmearbejde og fysisk fremmøde, viser en ny undersøgelse. Arbejdsgiverne skal ruste sig strategisk til opgaven med at skabe et mere fleksibelt arbejdsliv, lyder det fra Boston Consulting Group, der står bag undersøgelsen.
De færreste tror vel efterhånden på, at alt bliver, som det plejer, når samfundet åbner igen – og spørger man medarbejderne, så viser det sig, at de også drømmer om et arbejdsliv, der adskiller sig fra tiden før nedlukningen. De lever med andre ord fint med nogle coronaens positive bivirkninger.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Seneste nyheder