Rikke Zeberg tiltrådte stillingen som direktør for DI Digital og digitaliseringspolitisk chef i DI lige efter nytår. Hun kommer fra et job som direktør i Digitaliseringsstyrelsen.
Rikke Zeberg tiltrådte stillingen som direktør for DI Digital og digitaliseringspolitisk chef i DI lige efter nytår. Hun kommer fra et job som direktør i Digitaliseringsstyrelsen.

Foto : DI

Ny chef for DI Digital: »Vi skal have en standard for håndtering af data«

Hvis danske virksomheder skal kunne udnytte de astronomiske mængder af data, der følger med digitaliseringen, må det offentlige stille sig i spidsen for at udvikle en standard, mener Rikke Zeberg, der er ny direktør i DI Digital. Hun ønsker øget fokus på it-kvalifikationer i bredden og i dybden, og vil sætte ind over for digitaliseringens bagside: de it-kriminelle.
Lige efter nytår forlod Rikke Zeberg sin post som direktør i Digitaliseringsstyrelsen til fordel for jobbet som branchedirektør i DI Digital og chef for digitaliseringspolitik og dermed industriens stemme på et af tidens – og ikke mindst fremtidens – helt centrale områder.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et abonnement i dag

Bestil abonnement
Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Latest news