André Eriksen er stifter og direktør i virksomheden Asetek, hvor han på 20 år har skabt en international, markedsledende virksomhed.
André Eriksen er stifter og direktør i virksomheden Asetek, hvor han på 20 år har skabt en international, markedsledende virksomhed.

Foto : Asetek

Direktør i Asetek: »Vi kan ikke sidde herhjemme og tro, at vi kan erobre verden«

Skal man lykkes med at skalere sin virksomhed til det internationale marked, er et af de vigtigste succeskriterier at være der, hvor dine kunder og medarbejdere er, lyder det fra både direktør og ekspert.   
‘Local presence’. Det er det absolut bedste råd fra stifter og direktør i Asetek André Eriksen, når man skal til at bevæge sig ud over de danske grænser med sin virksomhed.  På 20 år har han skabt en international, markedsledende virksomhed inden for vandkølingssystemer til datacentre og gaming-computere med et driftsresultat på næsten 100 mio. kroner og over 1 mio. solgte vandkølere i 2020.  
Vil du have fuld adgang til Tech Management?
Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Asetek

Asetek producerer kølingssystemer til datacentre og gamingcomputere og har i dag ca. 125 medarbejdere fordelt på afdelinger i Danmark, Usa og Kina. Virksomheden har vækstet med 15 pct. årligt gennem de sidste mange år.  

Latest news