Analyse

Ugens tech-rundtur: Når kunstig intelligens siger 'huttelihut'

12. jan 2020 11:30

󠁊󠁊󠁊💰 Derfor tager tech-investeringer tid Set fra en økonomisk synsvinkel er investeringer i ny teknologi ikke altid en fryd. Især når det gælder de lidt større teknologiske indgreb – de såkaldte transformative teknologier – er der typisk et pænt gab mellem selve investeringen og forløsningen af det økonomiske potentiale. Det er et ufravigeligt faktum.

Ugens tech-rundtur: Sådan finder Netflix vej til kundernes hjerter

22. dec 2019 11:08

Illustration: Netflix 📼 Netflix tester sig vej til brugernes hjerter Vi vi altid gerne lære af de bedste. Og en af de allerbedste, når det handler om at levere en sublim kundeoplevelse, er videotjenesten Netflix. Men hvordan gør tjenesten? En af hemmelighederne bag Netflix-succesen ligger i avancerede eksperimenter, der bygger på velafprøvede psykologiske principper. Det er hovedpointerne i en artikel fra The Next Web. Artiklen opridser flere psykologiske principper og viser, hvordan Netflix benytter dem.

Ugens tech-rundtur: Mød spektakulære droner og robotter

7. dec 2019 11:00

📚Tid til at nytænke opkvalificering. Er »samlæring« fremtiden? Denne techrundtur begynder mindre tech-agtigt. Alligevel handler den om et af de vigtigste fundamenter for, at virksomheder kan stå stærkt i den digitale omstilling: De rette kompetencer til at løfte arbejdet. En af vejene mod en toptunet organisation er at jagte talenter på jobmarkedet. En anden vej er at udvikle og opkvalificere sin egen medarbejderstab. Og ja. Vi ved, at efteruddannelse er vigtigt – ikke mindst i en tid med mange teknologiske forandringer.

Tech-rundturen: Sådan skal du bemande din organisation i fremtiden

1. dec 2019 11:00

🧑🏼‍🤝‍🧑🏼 Er det rette miks af kompetencer den nye valuta? Midt i fascinationen af nye teknologier kan det være let at overse den menneskelige dimension. Ofte hører vi om, hvordan robotter overtager rutineprægede opgaver fra mennesker både på kontoret og i fabrikshallerne. Vi taler imidlertid ikke voldsomt meget om, hvad de mennesker, hvis opgaver der nu overtages, i stedet skal bruge deres tid på. Men hvad nu hvis, det er det vigtigste at tale om? I denne uge faldt jeg over en rapport fra HR-konsulentvirksomheden Capita om morgendagens HR-strategi i en tid med mange nye teknologier.

Tech-rundturen: Se berømt robothund arbejde på en byggeplads

24. nov 2019 10:58

⛓️ Blockchain-teknologien bag flybilletter For en uge siden publicerede vi vores store executive briefing om teknologien blockchain. Den har vi nu indtalt, så du kan lytte til den her: Forleden fik jeg så spørgsmålet: Hvorfor bruger I dog så meget plads på den teknologi? Er den ikke død? Svaret får du i briefingen, og det er mestendels nej, teknologien lever. Men ikke overalt. Og ikke alle skal bekymre sig lige meget om den. I takt med at teknologien modnes, ved vi nu mere om, hvad den er god til, og hvad den er dårlig til.

Ugens tech-rundtur: Derfor er it-sikkerhed også en udfordring for topledelsen

17. nov 2019 11:00

It-sikkerhed, cybersecurity Illustration: Nanna Skytte 💣Derfor skal den øverste ledelse ind over it-sikkerheden Vi begynder i den lidt dystre, men vigtige ende. Når vi her på Tech Management - ofte lettere begejstret - ser på virksomheder og deres anvendelse af nye digitale teknologier, hviler de altid på et fundament: At it-sikkerheden er i orden og risikoen for cyberangreb er tænkt ind. For naturligvis vokser risikoen for fatale konsekvenser af et cyberangreb, når forretningen bliver mere digital.

Ugens tech-rundtur: Få den komplette guide til 5G-teknologien

10. nov 2019 11:00

💨Forstå alt - som i alt - om 5G-teknologien Alle steder tales der lige nu om 5G-teknologien, der skal afløse eller supplere 4G-teknologien. Temaet fyldte for eksempel på den store Web Summit-konference i Lissabon i den forløbne uge. Men hvad kan teknologien egentlig? Hvordan vil den ændre vores mobilkommunikation? Og er den egentlig farlig? Mediet Quartz har gjort sig den ulejlighed at svare grundigt på alle spørgsmålene og mange flere. Vidste du eksempelvis, at det vil tage 32 sekunder at downloade en film i HD-format via et 5G-netværk mod 22 minutter på et 4G/LTE-netværk?

Fem ting, du ikke må misse: Nye avancerede robotter kommer på markedet

29. sep 2019 09:00

I denne uges blik på fem vigtige, konkrete og anvendelige tech-nyheder ser vi bl.a. på avancerede robotter samt kaster et strategisk blik på udvikling af ny teknologi og en ny digital coach i Powerpoint. Savner du en robothund? Nu er den i hvert fald på markedet Måske har du også set de avancerede robotter fra Boston Dynamics? Tjek f.eks.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt