business Mere om McKinsey

McKinsey & Company er et amerikansk managementkonsulentfirma, der er grundlagt i år 1926. På globalt plan har McKinsey over 27.000 medarbejdere og har hovedkontor i New York. 

listOmtale af McKinsey

Lean og Agil i stærkt samspil

29. jul 2020 11:55

Publikation fra McKinsey viser styrkerne ved at kombinere Lean og Agil, når en virksomhed skal udvikle sig. Illustration: McKinsey Når en virksomhed skal vælge udviklingsstrategi, tror mange, at de skal vælge mellem tilgangene Lean og Agil. En almindelig misforståelse er, at de to tilgange adskiller sig så fundamentalt fra hinanden, at de hver udelukker brugen af den anden.

18. aug 2020 09:45

Diversitet er en gevinst for virksomheder – også på bundlinjen. Det viser en undersøgelse foretaget af konsulenthuset McKinsey & Co. Illustration: McKinsey Diversitet får virksomheder til at træffe bedre beslutninger og styrker virksomheders chance for at komme stærkere igennem den nuværende krise, påpeger forfatterne bag rapporten »Diversity wins - how inclusion matters«. Økonomiske gevinster Undersøgelsen viser, at diversitet i både køn og etnicitet kan give positive udslag på bundlinjen.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et abonnement i dag

Bestil abonnement
Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Latest news