Kæmpe opgave for projektlederen: 20.000 dialoger og syv opdateringer på den første måned med Danmarks største kommune-chatbot

Foto : Big-and-Serious / Bigstock Photos

Kæmpe opgave for projektlederen: 20.000 dialoger og syv opdateringer på den første måned med Danmarks største kommune-chatbot

Danmarks største kommunale chatbot kan blive en vældig hjælp til at lette kommunikationen mellem borgere og kommune. Men indtil videre kræver det håndholdt ledelse, blandt andet er alle chatbottens 20.000 første dialoger blevet gennemgået med tættekam af mennesker, fortæller projektleder Torben Glock.
Danmarks største kommunale chatbot er gået i luften. 10. august begyndte de 36 kommuner, der har tilsluttet sig projektet under sammenslutningen Den Digitale Hotline (DDH), at installere botten ‘Muni’ på deres hjemmesider, så den kan give svar på basale spørgsmål om eksempelvis kørekort, pas og lægeskift.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Latest news